Werkgever heeft je loondoorbetaling stopgezet

 

Help, mijn werkgever betaalt mijn loon niet meer uit 

Zomaar een conflict wat kan spelen tussen jou en je werkgever. Soms is de reden duidelijk, maar dat wil niet zeggen dat je deze direct moet accepteren. Soms is de reden van het stopzetten niet duidelijk. Zoals met dit praktijkvoorbeeld, waarbij de werkgever zonder toelichting het loon van de werknemer had stopgezet.   

Onze HR-adviseur Wilke ging met werknemer en werkgever in gesprek om helder te hebben wat het echte probleem was. Samen werd er gezocht naar de beste oplossing voor beide partijen. “In dit geval was dat een beëindigingsovereenkomst, waarbij ik een rol heb gespeeld bij de onderhandelingen.” De werknemer is blij met het resultaat van de onderhandeling. “Het voelt als een opluchting. Er valt zoveel stress weg, omdat ik hulp in de arm heb genomen voor dingen waar ik geen verstand van heb. Ik heb het gevoel dat het onmogelijke mogelijk is geworden.” 

Zit jij ook in een soortgelijke situatie? Of heb je een ander conflict met je werkgever? Laat je goed informeren en adviseren door iemand die de regelgeving kent. Neem vrijblijvend contact op met onze HR-adviseur Wilke van Nuland.

CONTACT

Het beste advies bij personeelszaken

#hetbestevoorjeonderneming