Maak kennis met Heidi

 

Maak kennis met Heidi

Heidi Derks werkt al sinds 2018 met veel plezier als assistent-accountant bij Meulepas & Partners. Ze is geboren en getogen in Langenboom en woont nu samen met haar man René en hun twee zoons Tijn en Giel in het gezellige St. Hubert. In haar vrije tijd speelt ze graag tafeltennis en dynamic tennis bij Taflan, waar ze ook de penningmeester is. Ze houdt ook van wandelen en fietsen in de natuur en trekt in de zomer graag de bergen in met haar gezin. We hebben haar een paar vragen gesteld over haar werk en haar ervaringen bij Meulepas & Partners.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Ik geniet van de afwisseling in mijn werk. Je hebt steeds te maken met andere bedrijven en sectoren en dat vind ik erg leuk. Met cijfers bezig zijn is toch wat mij wel ligt. Ik ben erg precies en nauwkeurig. Ik vind het ook belangrijk om alles kloppend en netjes af te leveren. Als het moet, zoek ik het tot de bodem uit. Ik heb er voldoening van als alles klopt. Daar word ik blij van, lacht Heidi. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het inboeken van administraties, samenstellen van jaarrekeningen en het doen van belastingaangiften.

Waarom zou je iemand aanraden om hier te werken?

Het is hier heel gezellig en collegiaal. Je kunt bij iedereen terecht voor hulp of advies. Het is ook een professionele organisatie, waar kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. De tijd vliegt hier voorbij. Ik heb echt plezier in mijn werk. Ik heb nog nooit gedacht “Ik moet naar mijn werk”. Het is ook ideaal dat ik zo dichtbij huis werk. Ik ga elke dag op de fiets. Het is hier ook flexibel qua werktijden of thuiswerken. Alles is in overleg mogelijk en dat vind ik heel fijn. Het is een laagdrempelige organisatie.

Heb je vragen voor Heidi?

Wil je meer weten over Heidi of over onze diensten?
Neem dan contact met ons op. Heidi staat je graag te woord.

Samenwerken?

Wil jij ook samenwerken met Heidi en onze andere geweldige collega’s?
Solliciteer dan snel op een van onze vacatures. Wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.

VACATURES

Samen halen we het beste uit een onderneming

#hetbestevoorjeonderneming